دانه قهوه مکزیک تولیدکننده قهوه در آمریکای مرکزی

اتیوپی
دانه قهوه اتیوپی زادگاه دانه قهوه در جهان
اردیبهشت ۲۹, ۱۳۹۸
ویتنام
دانه قهوه ویتنام بزرگترین تولید کننده دانه قهوه روبوستا
خرداد ۱, ۱۳۹۸

دانه قهوه مکزیک تولیدکننده قهوه در آمریکای مرکزی

مکزیک

دانه قهوه مکزیک

کشور مکزیک در آمریکای مرکزی واقع شده است و هشتمین تولیدکننده ی قهوه در دنیا به حساب
می آید. این کشور با تولید ۲۵۲ هزار تن قهوه (آمار سال ۲۰۰۹) امروزه اصلی ترین تولید کننده دانه
قهوه و صادرکننده ی دانه قهوه به بازار آمریکا است. عمده ی دانه قهوه مکزیک در مناطق مرکزی و
جنوبی این کشور کشت می شود و گونه ی غالب آن عربیکا است که در نواحی ساحلی مانند
سوکونوسکو و چیاپس می روید.

کشف دانه قهوه در مکزیک در اواخر قرن ۱۸ میلادی در ایالت وراکروز بوده است. حدود ۱۰۰ سال بعد و
در سال های پایانی قرن ۱۹ میلادی چیاپس به منطقه ی اصلی کشت قهوه در مکزیک تبدیل شد و
آغازی برای تولید گسترده قهوه در مکزیک بود.

دانه قهوه مکزیک

مناطق تولید قهوه در مکزیک

عمده دانه قهوه مکزیک در نواحی جنوبی این کشور شامل ( سوکونوسکو ، وراکروز ، اوهاکا ) کشت
می شود. تفاوت از نظر خاک مناطق کشت دانه قهوه مکزیک، نقش مهمی در تنوع عطر و طعم قهوه ی
این کشور آمریکای جنوبی ایجاد می کند. به یاد داشته باشید که قهوه ایالت وراکروز طعمی بسیار
متفاوت نسبت به قهوه ی ایالت چیاپس دارد که این خود دلیلی بر تاثیر تفاوت محیط کشت بر روی محصول
را نشان می دهد.

مکزیک عضو توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی است که منجر به وارد شدن قهوه مکزیکی به ایالات متحده
و کانادا شده است. مکزیک مبدأ بسیاری از قهوه های ارگانیک مرغوب و شناخته شده ای است که در منوی
اسپشیالیتی کافه های آمریکا و دیگر نقاط جهان دیده می شود.

دانه قهوه مکزیک اکثرا از مرغوب ترین گونه های قهوه هستند که توسط چندین آژانس کنترل کیفیت به
صورت مستقل نظارت می شوند تا اطمینان حاصل شود که از سموم دفع آفات و کودهای شیمیایی و
دیگر مواد شیمیایی مضر در فرآیند رشد آنها استفاده نشده است.

با این حال نمونه های مرغوب و نادر قهوه مکزیک به سختی در بازار آمریکا یافت می شود و می توان
گفت عمدتا به صورت انحصاری به اروپا و مخصوصا آلمان فروخته می شود. بعضی از این قهوه ها شامل :
لیکویدامبر ، سانتاکاترینا ، ایرلندیا ، جرمینا ، هامبورگو می باشد.

دانه قهوه مکزیک

سخن آخر

و در آخر به یاد داشته باشید روست یا بودادن دانه تازه قهوه مکزیک به شما کمک می کند تا طعم هایی
را که در دانه قهوه محبوس شده است را بهتر احساس کنید. این یک راه مطمئن برای لذت بردن از قهوه
است. امیدوارم از خواندن این مقاله لذت برده باشد.

منابع‌ مقاله دانه قهوه مکزیک :

  1. وبسایت https://coffeeirani.ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *